Rólunk

A lakberendezés egyfajta művészet, mely nem rólunk, hanem Megbízóinkról szól, akik tudják, hogy álmaik otthonának, vagy inspiráló munkahelyi környezetüknek a megteremtéséhez minden esetben érdemes szakmai segítséget kérni.

Azért hívtuk életre a Home Styler Studio-t, mert hisszük, hogy csapatunkkal magasabb színvonalú munkát tudunk biztosítani megbízóink számára. Minden munkánkban benne van a tudásunkon, a tapasztalatunkon kívül a lelkünk is, minden apró részletre figyelünk és a tökéletes összhangra törekszünk. Mindehhez szükséges, hogy szakmai tudásunkat folyamatosan bővítsük, ismerjük a hazai piacot és a legújabb nemzetközi trendeket.

Számunkra minden felkérés egyedi és különleges, munkáink során azonosulunk a megbízó igényeivel, bármely stílusban meglátjuk a szépséget és alázattal állunk a megbízáshoz. Leírhatatlan érzés ahogy kialakul a kölcsönös szimpátia és a feltétel nélküli bizalom, végül az álmok kézzel foghatóvá válnak. Szeretjük!

 

Kocsis-Cséfán Hajnalka - lakberendező

Kislány korom óta érdekelt minden kreatív tevékenység és kerestem az újat, a szépet, és azokat a lehetőségeket, ahol tanulhatok. Mégis közgazdász lettem, ebből szereztem több típusú diplomát is, biztos, ami biztos alapon. Pályám során több szektort is kipróbáltam, komoly pozíciókban dolgoztam, de eközben a lakberendezés folyamatosan jelen volt az életemben.

Végül közgazdászból lakberendező lettem. Ez volt az álmom és valóra váltottam!

Szerencsésnek mondhatom magamat, mert tervezői munkám során nagyon sokat meríthetek szakmai múltamból. Fontosnak tartom a tervezői kreativitás és a precizitás közötti egység megteremtését, mert a tervek csak így válhatnak valósággá.

 

Szeder Krausz Ági – okleveles építészmérnök, lakberendező

Az alkotási vágy már általános iskolában elkapott, a gimnázium végére a képzőművészet több ágával is megismerkedtem, melyből a grafika állt hozzám legközelebb. Egyre jobban érdekelt, hogyan alakítjuk a körülöttünk lévő külső és belső tereket, így a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán diplomáztam 2005-ben. Belsőépítész és építész stúdiókban komoly tervezői tapasztalatot szereztem, mind a magán, mind a közületi megbízások területén. Építész tervezői munkám során mindig is foglalkoztatott a leendő felhasználó igénye és az adott belső tér további sorsa, így kibővítettem szakmai portfóliómat lakberendező végzettséggel, majd megnyertem a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt, az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázatát a szakmai zsűri elismerésével. Azóta figyelmemet teljes mértékben a belsőépítészet és a lakberendezés felé fordítom.