Rólunk

A lakberendezés egyfajta művészet, mely a Megbízókról szól, akik tudják, hogy álmaik otthonának, vagy inspiráló munkahelyi környezetüknek a megteremtéséhez minden esetben érdemes szakmai segítséget kérni.

Azért hívtam életre a Home Styler Studio-t, mert hiszem, hogy magasabb színvonalú munkát tudok biztosítani megbízóim számára. Minden munkában benne van a tudáson, a tapasztalaton kívül a lélek is, hiszen a tökéletes összhangra,a harmóniára törekszem. Mindehhez szükséges, hogy szakmai tudásomat folyamatosan bővítsem és ismerjem a hazai piacot és a legújabb nemzetközi trendeket.

Minden felkérés egyedi és különleges! Bármely stílusban meglátom a szépséget, szeretettel, alázattal igazítom a megbízóim igényeihez. Leírhatatlan érzés ahogy kialakul a kölcsönös szimpátia és a feltétel nélküli bizalom, majd végül az álmok kézzel foghatóvá válnak.

 

Kocsis-Cséfán Hajnalka lakberendező vagyok. Kislány korom óta érdekelt minden kreatív tevékenység és kerestem az újat, a szépet, és azokat a lehetőségeket, ahol tanulhatok. Mégis közgazdász lettem, ebből szereztem több típusú diplomát is, biztos, ami biztos alapon. Pályám során több szektort is kipróbáltam, komoly pozíciókban dolgoztam, de eközben a lakberendezés folyamatosan jelen volt az életemben.

Végül közgazdászból lakberendező lettem. Ez volt az álmom és valóra váltottam!

Szerencsésnek mondhatom magamat, mert tervezői munkám során nagyon sokat meríthetek szakmai múltamból. Fontosnak tartom a tervezői kreativitás és a precizitás közötti egység megteremtését, mert a tervek csak így válhatnak valósággá.